20. mars 2011

Middagstips!

Kylling i karri "ala mary-ann"!

Du trenger (3-4 porsjoner):
  • 5 kyllinglår
  • karripulver
  • 1 kokosmelk (du kan også bruke en pakke fløte)
  • 1/2 løk
  • 3-4 poteter
  • boks med ananas
  • salt og pepper etter smak

Del kyllinglårene i to og ha stykkene opp i en panne med olje (ha godt med stekeolje). Stek kyllinglårene lett brun før du har i oppskjært løk og 1-2 ss karri. Stek litt til før du har i fløten og en halv dl med saften av ananas. Her har jeg brukt fløte (jeg hadde ikke kokosmelk) og da tilsetter jeg ca. en halv dl vann også. Fløten er litt tjukkere enn kokosmelken. Kok gryten i svak varme i 40 min. Smak til med salt og pepper.
Til slutt har du potetene i store terninger og litt ananasbiter (kan sløyfes) i gryten. Kylling i karri er ferdig når potetene er kokt.


Håper det smaker! :)

Ønsker alle en flott kommende uke...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails