8. september 2010

Slang

 Epleslang, plommeslang, pæreslang.....
Det var tider det! :)
Dere har vel sikkert gjort det dere og når dere var barn?
På sommeren var jeg og andre barn alltid hos naboen (eller andre med frukttrær) og tok epler og pærer uten å spørre først. De hadde sikkert gitt oss lov til å plukke frukt hvis vi spurte fint, men da kan en ikke kalle det "slang". Det er det som er gøy! :) Selvsagt var det ikke alle som var like stille når vi plukket, vi ble som regel lagt merke til. En gang ble vi nesten tatt. Vi var livredd, men hindret ikke oss å gå flere ganger. Det var bare å springe fortest mulig og forsvinne bak et husgjerde eller lignende. He-he :D



I dag har jeg vært hos naboen og plukket mye plommer som jeg skal sylte. Ikke slang! De hadde også mye gressløk som jeg fikk ta med. Gressløken klipper jeg opp og fryser ned. Da holder de seg fersk. Jeg bruker det til poteter, salater og eggerører. Siden jeg likevel var ute og plukket med meg ting og tang, plukket jeg med meg epler og sukkererter fra hagen min. Eplene brukte jeg til eplekakemuffins.



En unnskyldning til å bruke Kitchen Aid maskinen min igjen. Strålende!
No skal jeg gjøre litt leselekser. Ligger litt etter med lesing og håper jeg kommer meg ajour igjen.

Ha en koselig kveld...
Mary-Ann


1 kommentar:

  1. Smart ide det med både muffinsene og gressløken. Det er slett ikke noe mangel på oppfinnsomhet her i gården. Digger matoppskriftene dine!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails