4. september 2010

Middagsgjester og "FANTASI"

 Vi har lenge planlagt å invitere folka på jobben til Vidar til middag en gang, og i går klaffet det for alle. En så kjekke gjeng kan man ikke forvente annet en vellykket aften.

I menyen stod det tre forskjellige retter:
Adobo
"bolabola"
shanghaivårruller


Deler oppskriften på denne retten, "bolabola" (kjøttboller i sursøt saus). Den er veldig enkel å lage :)

Ingredienser:
en pakke med kjøttdeig av storfe/svin/kylling
halv løk
halv paprika
salt og pepper
egg
sp. potetmel
Uncel Bens original sursøt saus
olje til frityrsteking


Slik gjør du:
Kutt løk og paprika bittesmå og bland all andre ingrediensene. Bland alt godt sammen og la det deigen hvile et par timer.


Etterpå lager en passe store kjøttboller og frityrsteker de.
Når kjøttbollene er ferdig stekt har du de i en panne og blander det med Uncle Bens original sursøt saus. La det putre i svak varme i ca 15 minutter. Serveres med jasmin ris.
 Enkelt og greitt! :)

Etter vi hadde konsumert litt og hvilt magen, var vi i gang med brettspillet "FANTASI". Så gøy! Her var det ville fantasier og tegnekunsten var på topp. Hvertfall når vi sa riktige svar. :)
 Det ble mye latter på høyt nivå og jeg håpet vi ikke vekte noen naboer der og da.



Takk for en kjekke kveld, folkens!

En skjønn lørdag.
 Strålende sol.

Jeg skal prøve å gjøre noe fornuftig i dag. Senere i kveld blir det mer gjester i vente. Vi tar oss en liten etterfest etter bryllupet. Det passet fint siden ungene er hjemme hos besteforeldre og faren som er hjemme fra Brasil i forhåpentligvis to uker. Flott at ungene får tid med faren selv om det er lite. Jeg og Vidar benytter oss i hvertfall med kvalitetstid og litt hygge med gode venner når ungene er borte. Som sagt blir det sjeldent, men noe å glede seg til hver gang.

Ha en strålende dag!

klem Mary-Ann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails