18. august 2010

Hos frisøren

Dagen hos frisøren på bryllupsdagen var lang, men tiden gikk jammen fort. Så lenge jeg fikk mat var jeg førnøgd. Heldigvis var forloveren min, Monica, der og holdt meg med selskap. Ho hadde med seg druer og kjeks, noe som smakte godt spesielt når jeg ikke hadde spist noe før. Champagne var på sin plass, men ble aldri åpnet. Jeg fikk også smørbrød med laks senere, noe som ga meg dårlig ånde. Tror ikke brudgommen la merke til det :)


Det tok lang tid med krølling av håret mitt. Trodde aldri frisørdamen skulle bli ferdig...
...men det ble hun. (større bilde ved å trykke på den) Perlene fikk jeg låne med ei venninne og tiaraen fra e-bay.


Siden jeg ikke er så flink å sminke meg fikk jeg en liten kurs hos Ester-velvære før bryllupet. Moshdeh var kjempe flink og hyggelig og ga meg mye tips. Likevel måtte hun komme til frisøren på bryllupsdagen og sminke meg. Dagen etter sminke kursen prøvde jeg meg hjemme selv, men ble aldri like bra som hos Ester-velvære i byen. Tok rett og slett ikke sjansen! Jeg vil jo se bra ut hele kvelden og i tillegg til brudebildene.
Trenger du tips til sminken, kan du altså få det gratis hos Moshdeh på Ester-velværesalong. Jeg anbefaler salongen på det sterkeste for her er det mye service å få :)
Sminken holdt seg hele kvelden!





Da brudekjolen var på, ble siste detalj lagt på ansiktet :)
"Gloss"!

Perfekt da jeg dro fra frisøren! Magen var det verre med :(
Solen strålte.... jeg strålte...

Forteller om kirken neste gang...
Ha en god dag!
Mary-Ann


2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails