17. august 2010

Herr og fru S-Ø

Nå er vi endelig erklært ektefolk, mann og hustru. Kjennes som vi har vært det lenge, men nå står det altså på vigselspapiret også.
14. august 2010 var den store dagen, i Borgund Kirke. Festen ble holdt på Museet like ved. Vi hadde en fantastisk dag der alle moret seg. Inntak av mat og drikke var viktig og gjorde en god stemning blant gjestene. Jeg kan ikke si annet at bryllupsdagen vår var stor og minnerik. Opplevelsen var fantastisk! :)Vi startet med godt humør når vi pyntet lokale. Stress og lite søvn kan føre til irritasjon, men heldigvis ble det fort glemt. Alle gjorde en fantastisk jobb! :) Tusen Takk alle sammen for hjelpen...evig takknemlig.

(Trykk på bildet for å få det større)


Mer bilder kommer etterhvert. Jeg har mye ærender før jeg reiser til Syden på torsdag. I tillegg skal William ha barneselskap i morgen. Da kommer det unger som går i samme barnehage som han. Neste år begynner han på skolen. :)

Ha en koselig dag!
Mary-Ann

2 kommentarer:

 1. Heia :)

  For et kjempeflott lokale å ha bryllupet i!!
  Jeg virkelig gleder meg til å se resten av bildene. Ønsker dere en skikkelig flott tur så sees vi på skolen når dere kommer tilbake.

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! :) vi hadde en fantastisk dag, og mer bilder når jeg kommer igjen på skolen :)

  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails