28. mai 2010

1000 kroner fattigere

...men mer møbler i hus! :)
I går var jeg og naboen på salg i et dødsbo bare rett bort om huset mitt. Huset stod til salgs på finn.no da jeg såg den flotte speilkommoden i et av salgsbildene. Uken etterpå stod det en annonse om salg på innboet i huset. Det kunne jeg ikke gå glipp av! Kontanter i lommen dro jeg og naboen bort. Jeg kan fortelle dere at det var verdt det! For tusen kroner fikk jeg kjøpt et kjøkkenbord, tre flotte stoler og en speilkommode jeg har lett lenge etter. Slike gamle kommoder selger folk på finn.no, men jeg syns alltid at prisen er alt for mye. Og jeg fikk den for fem hundre kroner! :) Mannen som solgte møblene var veldig hyggelig og ville bare få vekk alt for slikk og ingenting. No har jeg noe å pusle med i sommer. Jeg har tenkt å male kommoden og bordet hvit. Stolene blir slik den er nå.
Nå står alt i stuen så lenge til jeg begynner med de etter siste ekamen i juni.


 

William fikk seg også en kjempe stilig litt retro nattbord på kjøpet. Den skal bli blå til sommeren, hvis ikke William ombestemmer seg da! Da blir det før-etter oppussing hos Mary-Ann`s verden :)

mary-ann

1 kommentar:

  1. Oi så stilig !! De møblene blir jo bare kempelekre når du får pusset dem opp. Og jeg tror det nattbordet virkelig kommer til å gjøre seg i blått. Gler meg til å se før og etterbilder :D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails