13. oktober 2010

"Mongo-tango"

Hei, folkens!

Er en liten tur innom for å legge inn noen ord. William er fortsatt syk som berg og dal bane med høy feber. Vi har vært inne i noen dager nå og tiden går sakte,saktere og saktest... Man blir faktiskt litt "mongo" av å sitte inne for lenge. For ikke å snakke om lite søvn de siste par dagene. Tror jeg har lagt på sofaen sammens med William hele dagen lang og sett på de fleste Disney channels på tv. Det kan være fra LazyTown til HandyMandy til Mikkesklubbhus til Små Einsteins og så videre. You name it!

Siden jeg bare er hjemme da, kan jeg like gjerne begynne på sokkeproduksjonen min. Kan ikke akkurat bake mer for i fryseren ligger det fullt med boller/rundstykker. Kanskje lurt å spise de opp først! :)Har en plan om å strikke en del sokker til jul, men det sier jeg hvert år. :)
Kanskje to par?? Et par til storebror og til lillemann.
Siden jeg begynte på skolen har det desverre blitt lite strikking på meg. Har rett og slett ikke orket...
...enn så lenge! Ha en super dag!
klem Mary-Ann


3 kommentarer:

 1. Hei du! Det hørtes kjedelig ut å være "innesperret" over så lang tid :o( Ønsker riktig god bedring!!

  Men du, kan jeg spørre; det garnet du har tatt bilder av; er det "vanlig" raggsokkgarn eller? Utrolig flotte farger må jeg si :o))

  SvarSlett
 2. Heia.
  Håper William snart blir bra igjen. Det er jo midt i "flensatiden". Håper Kristine slipper unna, men det er vel som å be om mirakler...
  Ellers er jo jeg skyldig deg og husbonden sokker til jul. Husker du bryllupsleken? he-he. Du får si i fra om du heller vil ha dem til neste jul.

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Lill: fint med sokker til jul,men trur det var ment til neste år :)William virker bedre nå, men regner med å ha han hjemme resten av uken.

  Småbyliv: Garnet er kjøpt på Rema1000 for 6-7 kroner! :) Takk, minsten har blitt litt bedre.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails