28. juni 2010

Utdrikningslag

På lørdagen som var ble jeg overrasket med mitt eget utdrikningslag. Da mener jeg med store bokstaver! Jeg hadde ingen anelse om denne dagen, derfor var overrasken stor :) Vi var seks jenter tilsammen som storkoste oss.
Jentene hadde leid ei koselig hytte på berga. Først spiste vi lunch, deilig loff og reke på altanen.
Bella var et godt følge. Ho hadde mye vin i seg utover kvelden. En koselig hjemmelaget høne/vinbeholder som jeg fikk fra jentene.
Etter lunch dro vi til byen hos fotografen for å ta bilder. En kjempe bra idé! :) Fotografen var så snill og kom med bildene på hytta senere på dagen.
Så ble det grillmat og kaker på oss senere...(Kaken Smaker Supert!)
...og høna vart mer enn halvtom! Det forteller alt hvordan det gikk med tobarnsmoren og kommende bruden. Jeg vart helt utslått og måtte innom do utover kvelden. Det ble ikke mer vin å bli fin på, men heller vann.
Jeg fikk en "candy bra" med Divina. Måtte bare  den med :) Kanskje lurt å spare den til Vidar. Ha ha :)
Formen vart bedre ja, så vi dro til byen på natta og kjøpte oss mat(siden alt jeg hadde spist tidligere kom ut igjen). Kan si jeg var en veldig fornøgd og glad kommende brud. Tusen takk, jenter! :)
Mary-Ann

5 kommentarer:

 1. Ser ut som det var stor suksess. Savna dokke litt når ej ser bilda !! :)

  SvarSlett
 2. Heia.
  Så flott at du storkoste deg. Skulle så utrolig gjerne vært med,men... Det var et kjempefint bilde av dere også! Stilig ide:-)Og jeg ble kjempeglad når jeg så været var på din side.

  SvarSlett
 3. Kjempe fornøgd med dagen! :)
  Unn, ka med en reunion en gang? :) litt dumt at vi bor her og der...
  klem

  SvarSlett
 4. Ser ut som et vellykka utdrikkingslag! Du kommer jo til å bli en fantastisk vakker brud!

  SvarSlett
 5. Ser ut som eit flott utdrikkingslag :D God idè å få teke bilete! Du kjem til å bli ei flott brud, gler meg til å sjå bilete! Og KSS? LOL har hørt den historia så mange gongar med Monica, like bra kvar gong!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails