25. juni 2010

Home sweet Home

Jeg har sittet på sofaen lenge nå, og kjenner at kroppen begynner å slappe av litt. Jeg har tatt fram litt snacks og et glass hvitvin til kos. Vidar dro på guttekveld med gjengen sin og jeg sitter helt alene hjemme. (Ungene mine er hos faren deres og kommer ikke hjem før på mandag) Jeg har vært borte fra hjemmet siste døgnet og er derfor glad jeg sitter hvor jeg er no :) I går måtte Vidar reise til Kristiansund for å jobbe litt og jeg drog med som godt selskap. På vei oppover klarte jeg å overtale han til å kjøre vidare til Trondheim etter jobben sin. Det tok oss tre timer dit og en god time på IKEA. Det ble veldig sent før vi kom hjem igjen. I tillegg satt vi i over en time og ventet på fergen i Molde midt på natten. Det ble ikke mye timer søvn før vi måtte opp igjen for Vidar skulle på jobb og jeg skulle være med. Det var grillfest på butikken der Vidar jobber, og jeg ble spurt om å grille for dem i dag. Det vart bestilt femhundre pølser og like mye pølsebrød og boller til barna. Der stod jeg og grillet ute under tak fordi det regnet og jeg spiste like gjerne nesten tre svinemør, to boller og mye kaffe og brus. En hel del pølser ble spist i dag :)
Siden Ikea ikke var planlagt var shoppingen min ikke kostbar. Det viktigste var å kjøpe diverse ting til bryllupet vårt. Det nærmer seg med stormskritt den store dagen! Bildet over er bordlampen jeg kjøpte utenom bryllupet på Ikea. Jeg har også kjøpt rammer, taklampe på rommet til William, duftlys og så videre.
Husker dere oppussingsmøblene mine? De var ferdige sist uke, men står fortsatt på stuen. Har altså ikke fått plassert dem enda. Her ser dere litt av speilkommoden og diverse ting jeg kjøpte på Ikea.
Dere skal se bedre bilder av møblene etterhvert. På gulvet står noen av rammene jeg har brukt til malerier som ungene har laget. De ble kjempe fine! Flere bilder senere..no skal jeg spise pizza :)
Ha en flott helg!
Mary-Ann


5 kommentarer:

 1. så koselig en blog du har, ser ut som om dere hadde en flott st. Hans feiring. ønsker deg ei nydelig helg. klem monica

  SvarSlett
 2. Steike så fin den kommoden ble! Du er virkelig flink:-)Du må vel snart få deg et større hus til flere prosjekter? Om du trenger omplassering på møbler for å få plass til nye, tar jeg gjerne over ansvaret for noen av dem.he-he. God helg!

  SvarSlett
 3. Vidar hadde sikkert vært glad med større hus og mer oppussing, Lill H. :S Kommer snart på besøk til dere :)

  SvarSlett
 4. Eg kan ikkje finne ord som forklarar kor MISUNNELEG eg er på sminkekomoden din!! RÅflott!! Om du kjem over eintil, kjøp han til meg ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails