17. januar 2011

Ny lampe fra Ikea!


På vei hjem fra Moss sist lørdag dro vi på en snarvisitt til Ikea. Da ble det en ny lampe på stua vår og litt andre småting. Det blir fort noen kroner i løpet av en time på Ikea. Kan godt si at kortet ble flittig brukt i løpet av ferien...

(Bilde tatt på morningen)

I morgen skal lillebror innskrives på skolen. Det blir nok spennende for store og små. Tenkt at minsten skal begynne på skolen til høsten?!?
 Tiden går fort med barn i hus...
For meg blir det en tur til tannlegen for å lete etter enda mer utgifter, hull i tennene. Det blir også min første skoledag, noe jeg gleder meg til. Siste (tøffeste) semesteret!


Ellers har det regnet mye, mye i dag...
Var innom Moa tidligere sammen med ei venninne. Du kan lese bloggen hennes *her*. Ho skriver om hverdagslivet og det å være mamma for første gang.

(Bilde tatt på kvelden)

Ønsker alle en flott uke!
1 kommentar:

  1. Hei.

    Kjempefin lampe. Ikea er et pengesluk for min del. Blir sjelden billig, men til gjengjeld får jeg mye fint med meg hjem.

    Hyggelig at du deltar i giveawayen min. Og igjen beklager jeg at det tok så lang tid da du vant hos meg sist. Den ble bare liggende og tiden løp fra meg. Godt å se at den kom hel frem.

    Klem Mona C

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails