10. juni 2011

Et helt nytt kapittel!

Endelig, endelig og endelig!!
Studentlivet er over og jeg kan endelig senke skuldrene. Ingen mer dårlig samvittighet for lite tid på skolen, sitte på sofaen og se på TV isteden for å lese pensum og lite prioritering av mannen min til tider. Ja, jeg rekker ikke over alt og det har ikke alltid vært enkelt. Jeg er ingen supermamma (kanskje turbomamma), jeg er ingen alle toppers venn og heller ingen "treningsfreak". Jeg vet jeg gjør mitt beste og skjønner at jeg er ganske så lik alle andre: Nobody is perfect! :)
Tusen takk for mannen min som har støttet meg. Det krever mye tålmodighet, og i tillegg til å ta seg av minstemann og storebror som om han skulle vært faren deres. Fremover skal vi nyte dagene...lykke!
Tusen takk til alle andre som har vært der for meg. Dere vet jeg er glad i dere og jeg er evig takknemlig.
( Kanskje noen av dere også kan hjelpe meg å skaffe en jobb!? "LOL" )

 Sommeravslutning for minstemann sammen med barnehagen onsdagen som var.
Jeg gikk dessverre glipp av det siden jeg måtte følge storebror til legevakten for å sjekke foten hans. Heldigvis var foten helt fin, bare tråkket over. Det kan nå gjøre fryktelig vondt det også. Heldigvis fikk mannen min gå fra jobben sin så han fikk følge minstemann på avslutningen. Senere den dagen var det også åpen skole på Volsdalen skole. Fra legevakten til skolen ( plutselig var foten til storebror litt bedre der han hinket hit og dit) Dagen gikk i ett for meg og jeg hadde en stor eksamen neste dag. Krysser fingrene at det gikk bra!

Fremover og fremover...
Nå skal jeg nyte dagene med støvete bøker/romaner, kokkelering, venninnebesøk, familieliv, bloggstunder og så videre. Det vil si sene kvelder, late dager og bare lykke! Jeg har nok altfor mange "baller" i luften før jeg vet ordet av det. :)
Først blir det Mofongo. Da forsvinner jeg i en helt annen verden dere.

Vi snakkes snart igjen...

 
Ps. Det regner forsatt her på Sunnmøre. Surt!

3 kommentarer:

 1. Nei. ingen er perfekt:)Synest du er kjempeflink eg, som har fått gjort so mykje på ein gong.
  Lykke til med nytt kapitel!!!
  Nyt pinsa♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med overstått eksamenstid. Du har vært flink til å følge opp det meste av ungegesjefter, trim, turer osv.til tross for travle dager. Du er faktisk en god venninne og får som regel tid når det trengs noen å snakke med.Jeg er alltid imponert over energinivået ditt. Skulle ønske jeg hadde litt av det:-) Godt du nå kan få lit M-A-tid også:-) Kos deg med boka:-)
  L-H

  SvarSlett
 3. Takk! :) Gleder meg til kvalitetstid med senket skuldrer...

  God pinse til Mette og L-H.

  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails