21. desember 2010

Tiden fremover...

Jeg skulle være flink å blogge etter siste eksamen, men syke barn og julestresset tar knekken av og til. Det skjer noe hver dag med oss, men tiden strekker altså ikke til. Hva skal jeg si....skal prøve å bli bedre! :)

(Strikket av bestemoren til ungene)

Storebror, Alexander, ble syk et par dager før min siste eksamen.Det var nok influensaen som ble hos oss en uke.Etter det ble selvsagt minstemann, William, syk og i tillegg hadde falsk krupp et par dager der. Slitsomt, det kan man trygt si!Vi har jo koset oss også da! Siden jeg har juleferie har jeg all verdens tid til ungene. Vi har strikket, laget kaker og slappet av (mye). Så hadde vi besøk av en bedårende nissefant. Rett og slett koselig midt i all sykdommen...

Bursdagsfeiring


Sist søndag feiret vi storebror sin dag på forskudd. Koselig med folk på besøk. I tillegg var det EM i handball og vi satt klistret til TVen allemann. William (som ble syk utover kvelden) ble fortvilet for han ikke fikk se barnetv. Heldigvis ordnet mannen i huset det. Internett!


(fred og ingen fare)

Vi har også fått pyntet juletre og pakket julepresanger. Det får dere se senere...

I morgen er dagen til Alexander som feires hos pappaen deres. Han skal ha dem i jula og nyttåret. Det kan bli ganske trist hjemme hos oss uten ungene, men vi får prøve å holde på julestemningen. Ungene skal heldigvis ha julefrokost med oss på julaften og åpne litt julepresanger.
 Det gleder vi oss til!
 
(Lillebroren min og minstemann William)

I morgen drar jeg, min mor og søsteren til Fosnavåg. Det er fire år siden min lillebror døde ( på samme dag som Alexander fyller år). Vi skal tenne mye lys for han i graven og minnes en flott tid vi hadde med han.

Du vil alltid være med oss...
i tankene...
i hjertet... 

1 kommentar:

  1. Godt at alle har blitt friske til jul! Kan tenkje meg at det blir litt tomt i huset uten dei små, dei fyller hjarta våre!

    Eg er sikker på at gravsteinen til Anthony er flott med tende lys! Vi tek oss også ein tur i jula ♥

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails